Bij BBA staat het leveren van topkwaliteit voorop

Goed advies op de juiste plaats, met als doel de nieuwbouw of verbouw voor de opdrachtgever helemaal naar wens te realiseren

Ervaring

Een ruime ervaring op het gebied van bouwtechnische kennis, bouwkosten en projectontwikkeling.

Goede aftersales / nazorg

Bij Boon Bouwadvies is het einde project niet het einde van de dienstverlening. Ook na de oplevering blijft Boon Bouwadvies bereikbaar voor eventuele vragen of gebreken.

Geduldig

De processen in de bouw vragen soms veel geduld. Bijvoorbeeld bij bestemmingsplan wijzigingen. Geduldig omgaan met alle betrokken partijen is daarbij noodzakelijk maar wel met de nodige aandacht voor de voortgang.

Betrokken

Ieder project welke Boon Bouwadvies begeleid of adviseert wordt integer en professioneel uitgevoerd waarbij het belang van de opdrachtgever voorop zal staan.

Slimme ideeën

In de bouw komt het regelmatig neer op improviseren. Het bedenken van nieuwe oplossingen of slimme ideeën kandaarbij net nodig zijn om verder te kunnen bouwen. Boon Bouwadvies denkt daar actief in mee.

Missie

Het is onze missie om een allround klantgericht bouwadviseur te zijn met een beetje meer. Het beetje meer bieden wij met onze ruime ervaring en oog voor detail. Net even een stap extra om uiteindelijk het doel van de opdrachtgever helemaal naar wens te realiseren.