Bouwadvies voor het MKB

Met oog voor detail adviseren wij op ieder gewenst project van groot tot klein. Wij ondersteunen uw bouwplannen op professionele werkwijze. Daarmee wordt u ontzorgd en heeft u meer tijd voor uw core business. Met onze bouwbegeleiding verzorgen wij uiteenlopende zaken zoals het regelen van de aanvraag omgevingsvergunning, de directievoering tijdens de uitvoering of de eindinspectie bij de oplevering.
Iedere benodigde bouwpartner van architect tot aannemer kan door ons worden begeleid en aangestuurd. Op basis van heldere en duidelijk afspraken wordt het bouwproces vastgelegd. Voor uw woningbouwplannen verzorgen wij tevens de kopersbegeleiding welke geheel voor u op maat wordt aangeboden. Wij adviseren op basis van een ruime ervaring in de gehele bouwsector.

Voor Woningcorporaties

Onafhankelijk bouwadvies, dat is wat wij u bieden.

Bouwkosten Advies

Wij maken directiebegrotingen maar ook het controleren van de door u ontvangen begroting van uw bouwteamaannemer kunnen wij controleren.

Bouwmanagement

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw bouwplannen dan helpen wij u graag. Uw opdracht wordt adequaat opgepakt en uitgevoerd.

Directievoering

Het voeren van directie bij een bouwproject vraagt een helicopterview. Wij overzien het gehele bouwproces en sturen alle partijen daarop zorgvuldig aan. Een goede informatieoverdracht is daarbij van groot belang.
Wij komen graag bij u langs om uw bouwplannen te ondersteunen.

Project ontwikkelingen

Bedrijfspanden transformeren naar appartementen of een oude bedrijfslocatie herontwikkelen naar nieuwbouw woningen. Dat is wat wij doen.

Bent u eigenaar van een bestaand bedrijfspand of een oude bedrijfslocatie en wilt u daar iets mee?

Boon Bouwadvies gaat graag met u de samenwerking aan om tot het gewenste doel te komen. Alle aspecten van de projectontwikkeling kunnen wij voor u begeleiden. Het opzetten van de exploitatieberekening. Het initiëren van de bestemmingsplanwijziging tot de omgevingsvergunning. Het compleet maken van de verkoopstukken. Het selecteren en contracteren van alle bouwpartners zoals de architect en de aannemer. Wij ontwikkelen op basis van een ruime ervaring waarbij naast het te verkopen product tevens ook de bouwkosten scherp in beeld worden gehouden.

Wij hebben een netwerk van relaties voor wanneer een financiering of een belegger benodigd is voor de ontwikkelingsplannen.

Bent u zelf projectontwikkelaar en kunt u enige ondersteuning gebruiken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een eerste oriëntatie van uw wensen voeren wij gratis uit.

Architecten

Architecten en ontwerpbureaus ondersteunen wij met onze specialistische kennis van bouwkosten en/of bouwbegeleiding.

Overheidsorganisatie

Met ons bouwadvies maken wij graag de verbinding tussen opdrachtgever en alle bouwpartners.
Boon bouwadvies ondersteund uw projecten met bouwmanagement. In ieder stadium van het bouwproces bieden wij u professionele begeleiding van uw project. Onze diensten kunnen uiteenlopen van een haalbaarheidsonderzoek tot het regelen van uw (EMVI)aanbesteding. Van directievoering tot het opstellen van een meerjaren onderhoudsplanning. Bij Boon bouwadvies bent u op het juiste adres.